Skip to main content

SOS FAMILY CHALLENGE BROTHERS & SISTERS EDITION

Mountains of the Moon trekking in Oeganda

Heb je altijd met een dierbare samen een bijzondere actie willen ondernemen? Dan is de SOS Family Challenge misschien iets voor je? Ga samen letterlijk door pieken en dalen tijdens een trekking door het Oegandese Rwenzori gebergte; een onvergetelijke ervaring!

mountains-of-the-moon-trekking-oeganda.jpg

-- Deze challenge vindt plaats van 21 t/m 31 jan 2018 -- Stuur ons vooral een mailtje om op de hoogte te worden gehouden van een volgende challenge. En check het reisblog via Facebook.

Bekijk hier de werfacties van de deelnemers


Trekking in Rwenzori gebergte

De avontuurlijke trekking voert je dwars door de mystieke ‘Mountains of the Moon’ zoals dit gebergte ook wel wordt genoemd. Tijdens deze tocht maak je kennis met de wondere wereld van schilderachtige vergezichten, prachtige valleien, bergmeren en mistige bossen. Je doorkruist verschillende vegetatiezones variërend van tropische regenwouden tot aan bamboebossen en indrukwekkende bergtoppen permanent gehuld in sneeuw. De tocht eindigt in Fort Portal waar je kennis maakt met het werk van SOS Kinderdorpen.

Met de SOS Family Challenge ondernemen we een 6-daagse trekking over de Kilembe Trail naar de Weismann’s Peak. Gelegen op maar liefst 4.620 meter hoogte. Het is een uitdagende tocht met een gemiddelde afstand van 8 kilometer per dag. De tocht is een inspannende, soms steile beklimming. Een technische achtergrond is niet vereist, een goede voorbereiding wel. Daar helpen we je bij!

Kom in actie voor kinderen in Oeganda

Met deze sportieve prestatie krijg je de kans om kinderen in Oeganda te helpen. Kinderen die helemaal geen familie meer hebben en kinderen die dreigen zorg te verliezen. We vragen je om per persoon, minimaal 3.000 euro aan donaties te werven. Dit lijkt een hoog bedrag, maar fondsenwerven is leuker en makkelijker dan je denkt!
SOS ondersteunt jullie waar nodig en geven advies, inspiratie en ideeën voor het werven van donaties.

-- Deze challenge vindt plaats van 21 t/m 31 jan 2018 -- Stuur ons vooral een mailtje om op de hoogte te worden gehouden van een volgende challenge. En check het reisblog via Facebook.

 

De SOS Family Challenge - Brothers & Sisters edition

  • Wanneer? 21-31 januari 2018
  • Wat? 11-daagse sponsorreis waarbij je samen met je broer of zus op een 6-daagse trektocht (Kilembe trail) maakt door het Rwenzori gebergte op weg naar de Weismann’s Peak.  
  • Wat zijn de reiskosten? € 1.720,- p.p. (excl.vlucht) 
  • Welk bedrag moet ik ophalen? € 3.000,- p.p.
  • Waarom? Om kwetsbare kinderen in Oeganda weer een liefdevol thuis te geven.Welk land?  Oeganda – Rwenzori gebergte 
  • Wat is de hoogte? 4.620 meter
  • Wie mogen mee?  broers en zussen
  • Waar slapen we? in basic berghutten 

logo-sos-family-challenge sos kinderdorpen.png

-- Deze challenge vindt plaats van 21 t/m 31 jan 2018 -- Stuur ons vooral een mailtje om op de hoogte te worden gehouden van een volgende challenge. En check het reisblog via Facebook.