Wat ons onderscheidt

Wat maakt SOS Kinderdorpen uniek? Ons werk is belangrijk want we zijn er voor de meest kwetsbare groep kinderen. De kinderen, overal ter wereld, zonder familie of veilig thuis. We zijn geen noodhulporganisatie maar helpen wel structureel kinderen en families in nood.

Er is geen enkele andere organisatie die zoveel ervaring en expertise heeft van de behoeften van onze doelgroep als SOS Kinderdorpen. Deze kennis hebben we kunnen vergaren door altijd naar de kinderen en hun families te luisteren. Op deze manier kunnen we hen de steun geven die ze echt nodig hebben. SOS moeders en medewerkers worden getraind om trauma’s te begrijpen. Door te luisteren, oprechte interesse te tonen en er ‘gewoon’ voor ze te zijn, geven we kinderen energie en hoop. Hoop op veiligheid, bescherming en liefdevolle zorg. Hoop op een toekomst.

  • We kennen alle kinderen bij naam.
  • Voor ieder kind en voor iedere familie wordt een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt, geheel gericht om kinderen zich te laten ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen.
  • We zetten kinderen weer in hun kracht door onvoorwaardelijke liefde en steun van de (SOS) families.
  • Wij houden broertjes en zusjes bij elkaar.
  • Wij werken altijd vanuit de lokale gemeenschap met eigen SOS medewerkers uit dat land. 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Wat ons onderscheidt pagePrefix= breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / Wat ons onderscheidt mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */