Privacy statement

Algemeen privacy statement
Deze website wordt beheerd door SOS Kinderdorpen. Alle gegevens die u op deze website achterlaat, worden door ons zo zorgvuldig mogelijk verwerkt. SOS Kinderdorpen waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens door SOS Kinderdorpen beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit "Privacy Statement" geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van "cookies" op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen. 

Beveiliging gegevens
SOS Kinderdorpen maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Alle formulieren worden via een beveiligde verbinding verstuurd (te herkennen aan een klein slotje, rechtsonder het scherm van de internet explorer). Alle gegevens die daarna tussen u en onze computer uitgewisseld worden, zijn daardoor onleesbaar voor anderen.

Klikgedrag
Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden om de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site te meten. Daardoor kan de inrichting van de website aangepast worden aan de belangstelling en ervaringen van bezoekers.

Cookies
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. U kunt het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website. 

Websites van derden
De website bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van SOS Kinderdorpen liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. SOS Kinderdorpen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt. 

Vragen
Voor vragen over dit Privacy Statement en/of de wijze waarop SOS Kinderdorpen uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met SOS Kinderdorpen via 020 - 3032500 of per post: SOS Kinderdorpen, Postbus 9104, 1006 AC AMSTERDAM. 

Indien u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten, kunt u dit via het formulier ‘minder post’ aan ons doorgeven.

Opt-out
Indien u zich heeft aangemeld voor de digitale nieuwsbrief en u wilt deze niet meer ontvangen, kunt u zich afmelden via de laatst ontvangen nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@soskinderdorpen.nl.


Wijzigingen Privacy Statement
SOS Kinderdorpen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. 


SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Privacy statement pagePrefix= breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / Privacy statement mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */