ANBI status

De Stichting SOS Kinderdorpen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat we voldoen aan de eisen die de belastingdienst stelt aan goede doelen.

Hierdoor kun je als donateur en/of bedrijf doneren met belastingvoordeel. Ook hoeven wij geen belasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen.

Belangrijke informatie

Fiscale naam
Stichting Nederlandse Vrienden der SOS Kinderdorpen

Fiscaal nummer (RSIN)
002839684

Contactgegevens:
Postbus 9104, 1006 AC  Amsterdam
Maassluisstraat 2, 1062 GD  Amsterdam
+31 (0)20 - 40 80 190 (ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur) 
info@soskinderdorpen.nl 


ANBI logo


Giro: 2280
Iban:NL90INGB0000002280
BIC: INGBNL2A

Doneren met belastingvoordeel

Wilt u een deel van uw structurele donaties terugkrijgen van de belastingdienst? Leg uw donatie dan vast in een schenkingsakte en ontvang geld terug over uw gedoneerde bedrag. 

Doneren met belastingvoordeel

SOS in je testament

Wilt u SOS Kinderdorpen opnemen in uw testament? Wij hoeven geen belasting te betalen over uw schenking. Dus het gehele bedrag komt ten goede aan de kinderen. 

SOS in mijn testament

Ons werk

Geen kind mag alleen opgroeien! Een op de zes kinderen heeft echter geen veilig thuis in een liefdevolle familie. SOS Kinderdorpen helpt weeskinderen en kinderen die er helemaal alleen voor staan. We zorgen ervoor dat kinderen in een liefdevolle en veilige familie kunnen (blijven) opgroeien. We bieden preventieve maar ook onvoorwaardelijke zorg voor kinderen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke volwassenen.

Lees meer over onze missie & visie, beleid en financiële verantwoording in ons jaarverslag.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= anbi pagePrefix= breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / anbi mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */