Winonah de Jong

Winonah de Jong bezocht ons werk voor het eerst in 2010 voor het TV-programma 'Engelen van Oranje'. Ze was zo onder de indruk van de SOS families dat ze zich sindsdien met hart en ziel inzet voor SOS. Samen met haar man, voetballer Nigel de Jong, en kinderen staat ze als familie achter onze missie. 

Winonah is naast moeder van 2 kinderen, fashion blogger, redacteur en columniste. Ze reisde door het werk van haar man Nigel de hele wereld over. Oorspronkelijk komt ze uit Suriname, waar ze nog steeds familie heeft wonen. 


"Toen ik in 2010 voor het eerst in aanraking kwam met het werk van SOS Kinderdorpen was ik meteen verkocht. Hun werk verandert het leven van kinderen voor altijd. Nadat ik dat met mijn eigen ogen gezien had, werd ik vastberaden mee te helpen kinderen zonder veilig thuis te helpen. Sindsdien is het een prioriteit in mijn leven en agenda om SOS overal waar mogelijk te ondersteunen, te noemen, acties te voeren: zoveel als ik kan."


 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Winonah de Jong pagePrefix= breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / Onze ambassadeurs & friends / Winonah de Jong mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */