Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy is al jaren ambassadeur. Samen met zijn vrouw Leontien hebben zij een SOS familiehuis in Morelia, Mexico gefinancierd. Voor de kinderen die hier wonen sprak hij een persoonlijk filmpje in. Voor hen een onvergetelijke ervaring.

"Ik was diep onder de indruk van al die spelende en lachende kinderen. Ondanks hun ellendige verleden waren ze grenzeloos positief."
Ruud van Nistelrooy


Ruud van Nistelrooy kwam voor het eerst in aanraking met SOS tijdens een veotbaltraining in Roemenië: "Ik bracht een bezoek aan een SOS kinderdorp in Boekarest en was er ondersteboven van. Een meisje pakte mijn hand en liet die niet meer los. Ik stelde de SOS moeder allerlei vragen. Wat is het verhaal van deze kinderen, waar komen ze vandaan? Ik was diep onder de indruk van al die spelende en lachende kinderen. Ondanks hun ellendige verleden waren ze grenzeloos positief."

Ruud in actie voor SOS Kinderdorpen
Ruud was nauw betrokken bij de opening van het nieuwe SOS kinderdorp Morelia in Mexico. Van Nistelrooy: “Leontien en ik zijn heel trots dat wij bij hebben kunnen dragen aan het nieuwe SOS kinderdorp in Morelia. We voelen ons een deel van een grote familie die in Mexico woont. En we zijn vooral erg gelukkig dat de kinderen in Morelia nu een fijn thuis hebben in het SOS kinderdorp.”

Bekijk hier de persoonlijke boodschap van Ruud voor de kinderen in Morelia:

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI

Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Ruud van Nistelrooy pagePrefix=soskdnl breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / Onze ambassadeurs / Ruud van Nistelrooy mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */