Ron Blaauw

Vrijdagochtend 11 maart 2016 keerde Ron Blaauw terug uit Ghana waar hij projecten heeft bezocht van SOS Kinderdorpen. De bekende sterrenkok ging mee naar Ghana om het werk van SOS Kinderdorpen te zien, omdat hij heeft aangegeven zich exclusief in te willen zetten voor onze internationale kinderhulporganisatie.Ron Blaauw past goed bij SOS Kinderdorpen door zijn no-nonsens karakter, doordat hij ervaringsdeskundige is als vader van een gezin, maar bovenal door zijn visie die hij weer van zijn eigen ouders heeft geleerd: elk kind moet kind kunnen zijn. Ron Blaauw wil graag helpen om kinderen wereldwijd ook die kans te geven.


Help kinderen net als onze ambassadeur Ron

“Er is nog veel meer hulp nodig. Ik hoop echt bij te dragen aan een beter wereld. Voor ouders zijn gelukkige kinderen het allerbelangrijkste. En ik heb gezien hoe veel kinderen daar weer kunnen lachen door de inzet van SOS Kinderdorpen.”
Ron Blaauw

Ron in actie voor SOS Kinderdorpen:


 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Ron Blaauw pagePrefix= breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / Onze ambassadeurs & friends / Ron Blaauw mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */