Sinds 2017 is Martin Garrix vriend van SOS Kinderdorpen. Martin Garrix is een Nederlandse DJ en muziekproducent. Hij werd in 2016 als jongste ooit verkozen tot de populairste DJ ter wereld.

In februari 2017 bezocht Martin Garrix een SOS kinderdorp in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad om van dichtbij te zien welk verschil de organisatie maakt voor kwetsbare kinderen. Tot groot plezier van kinderen draaide hij een korte, maar spetterende set voor hen. Een onvergetelijk moment voor alle SOS kinderen, moeders en medewerkers. SOS tiener Charis had de dag van haar leven: "Echt iedereen was aan het dansen! Muziek is zo belangrijk, is een deel van ons. Dat de nummer 1-dj van de wereld zijn muziek naar ons bracht, is ongelofelijk." 

 


Bekijk het optreden van Martin Garrix in het kinderdorp

Help kinderen net als onze vriend Martin Garrix

“Mijn zusje en ik zijn opgegroeid met lieve en zorgzame ouders. We zijn heel erg close. Zij hebben een enorme rol gespeeld bij mijn succes, zeker omdat ik zo jong was toen mijn carrière begon. Mijn familie was er altijd voor mij en hun onvoorwaardelijke steun betekent ontzettend veel voor mij. Ik vind het vreselijk om te zien dat zoveel kinderen wereldwijd niet de steun van een familie hebben’, zegt de 20-jarige DJ/Producer. “Als vriend van SOS wil ik kinderen helpen en hopelijk nog meer mensen inspireren om betrokken te zijn bij deze organisatie”.
Martin Garrix zet zich in voor SOS Kinderdorpen

Foto's: Louis van Baar


 
Support net als Martin Garrix SOS Kinderdorpen en SMS 'Martin' naar 4333. Zo doneer je € 3. Of doneer online.

Ja, ik support ook!


Martin Garrix, bedankt!

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Martin Garrix pagePrefix= breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / Onze ambassadeurs & friends / Martin Garrix mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */