Daniëlle Oerlemans

Daniëlle Oerlemans is moeder van 4 jonge kinderen, voormalig sportvrouw en presentatrice. Daarnaast zet zij zich in voor de SOS kinderen. Daniëlle praat met veel warmte over ons werk en weet zo de harten te raken van veel mensen.

“Ik ben heel enthousiast over het werk van SOS Kinderdorpen en vind het geweldig dat ik me hiervoor mag inzetten. Hun visie staat me na aan het hart. Ik zit zelf nu natuurlijk midden in het gezinsleven met onze vier kinderen. En ik zie aan hen hoe belangrijk het is dat ze een plek hebben waar ze zich thuis voelen, en geborgen. Het is vreselijk te zien dat er talloze kinderen op de wereld zijn die dit niet hebben. Die geen mama hebben om op terug te vallen. Ik hoop dat ik met mijn ambassadeurschap zoveel mogelijk mensen kan overtuigen de missie van SOS Kinderdorpen te steunen. Zodat nog meer kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol thuis.” 
Danielle Oerlemans In 2010 bezocht Daniëlle ons werk in Zuid-Afrika en ontmoette daar vele SOS families. In deze film zie je haar persoonlijke verslag van dit bezoek.

Daniëlle in actie voor SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI

Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Daniëlle Oerlemans pagePrefix=soskdnl breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / Onze ambassadeurs / Daniëlle Oerlemans mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */