Christophe Haddad

Christophe Haddad, voormalig GTST-acteur, is een bevlogen SOS ambassadeur en staat altijd klaar om een bijdrage te leveren. Christophe raakte in 2008 nauw betrokken bij de bouw van het kinderdorp in Kumasi, Ghana. Een project dat deels gefinancierd is door de Nationale Postcode Loterij.

"Om de kinderen zo gelukkig te zien opgroeien, wetende dat ze stuk voor stuk een moeilijke start hebben gemaakt, is indrukwekkend.”
Christophe Haddad

“Ik zet me al een paar jaar in voor SOS Kinderdorpen. Hun concept om kinderen in een familie te laten opgroeien spreekt me erg aan.” Hij heeft onder andere samen met zijn zusje een nummer geschreven en opgenomen voor SOS: Brand New Day dat in 2008 uit kwam. Voor de opname van de videoclip reisde hij af naar Ghana: “Het was heel bijzonder om een week lang in een kinderdorp te zijn. Ik voelde me echt onderdeel worden van het leven van de SOS kinderen. Om de kinderen zo gelukkig te zien opgroeien, wetende dat ze stuk voor stuk een moeilijke start hebben gemaakt, was indrukwekkend.”

Bekijk hier het filmpje van Christophe's ontmoeting met de SOS kinderen en -moeders in Kumasi.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI

Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Christophe Haddad pagePrefix=soskdnl breadCrumb=Over SOS Kinderdorpen / Onze ambassadeurs / Christophe Haddad mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */