No Child Alone

Eén op de 10 kinderen wereldwijd, groeit niet op in een liefdevolle familie. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat met jouw donatie, kinderen weer een veilig en liefdevol thuis krijgen. Doneer nu en steun ons, want geen kind mag alleen opgroeien. Elk kind een familie, elk kind een toekomst. No Child Alone!

Doneer

Met iedere donatie, groot of klein, maak je een verschil. Een verschil voor kinderen die er helemaal alleen voor staan. En dat zijn er 220 miljoen. Eén op 10 kinderen, wereldwijd. 

Met jouw gift kunnen we families die het moeilijk hebben ondersteunen zodat de kinderen veilig en verzorgd in hun eigen gezin kunnen blijven wonen. Én kunnen we kinderen zonder familie weer een liefdevol thuis geven bij een SOS moeder en broertjes en zusjes.

 

Sponsor een kind

Een kind sponseren betekent dat je een kind dat er helemaal alleen voor staat een veilig en liefdevol thuis geeft. De maandelijkse bijdrage komt volledig ten goede aan jouw sponsorkind en zijn of haar SOS familie. Deze bijdrage zorgt ervoor dat jouw kind: 
​- woont in een veilige omgeving;
-
weer een moeder heeft;
- iedere dag drie maaltijden krijgt;
​- naar school kan gaan;
​-
gezondheidszorg krijgt wanneer dat nodig is.

Sponsor een kind voor € 25,- per maand en verander zijn/haar leven! Deze bijdrage gaat 100% naar jouw SOS kind en zijn of haar omgeving. Wil je meer weten?
Lees hier meer over het sponsoren van een kind.

 

“Door het sponsoren van een kind krijgt hulp ineens een naam. Dat geeft een heel goed gevoel." 

Jur Vellema - SOS kindsponsor

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= No Child Alone pagePrefix= breadCrumb=No Child Alone mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */