Scoor een gesigneerde bal van het Nederlands Voetbal Elftal

Online voetbalveiling voor SOS Kinderdorpen

4 december 2009 - Het Nederlands voetbalelftal ondersteunt de grote internetveiling voor SOS Kinderdorpen. Voetbalfans hebben tot 20 december a.s. de unieke kans om een gesigneerde bal van het Nederlands elftal te bemachtigen op www.scooreenbal.nl, met originele handtekeningen van o.a. Robben, Kuyt, Sneijder en De Jong. Met het WK 2010 in zicht een echt collector’s item! De gehele opbrengst van deze online veiling gaat naar SOS Kinderdorpen.

De Oranjebal is op 2 december toegevoegd aan een collectie van maar liefst 18 gesigneerde ballen van eredivisie voetbalclubs. Op de ballen is al flink geboden, maar de veiling is nog niet ten einde. Er kan nog tot 20 december een gesigneerde voetbal gescoord worden op www.scooreenbal.nl, voor jezelf of als uniek cadeau voor een familielid of vriend. Degenen die het hoogste bod uitbrengt op een bepaalde bal wordt eigenaar. Het is dus geen loterij, maar een veiling, waarbij je zelf in de hand hebt of de bal van jou wordt.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Scoor een gesigneerde bal van het Nederlands Elftal pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Scoor een gesigneerde bal van het Nederlands Elftal mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */