Kom bij ons werken!

SOS Kinderdorpen is een internationale kinderhulporganisatie die ervoor zorgt dat kinderen kunnen opgroeien in een gezin. Dankzij onze unieke gezinsgeoriënteerde aanpak groeien kinderen op tot kansrijke volwassenen. SOS Kinderdorpen heeft de verantwoordelijkheid voor 410.000 kinderen in 500 kinderdorpen en gezinsversterkende programma’s in 132 landen.

In Nederland is SOS Kinderdorpen verantwoordelijk voor het geven van voorlichting over ons werk en het werven van fondsen om dit werk te continueren en uitbreiden. Op ons kantoor in Amsterdam werken we met een team van gedreven en enthousiaste professionals. Onze organisatie bevindt zich in een dynamische markt en groeit snel.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar 2 nieuwe collega’s die ons team komen versterken:

• Marketeer: bijzondere giften / particuliere projecten (full time)
Minimaal 3 jaar werkervaring

• Marketeer: acquisitie particuliere donateurs / online (full time)
Minimaal 5 jaar werkervaring

Heb je interesse in één van bovenstaande functies? Of ben je benieuwd welke vacatures we nog meer hebben? Kijk dan snel op deze pagina.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kom bij ons werken! Bekijk de nieuwe vacatures. pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Kom bij ons werken! Bekijk de nieuwe vacatures. mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */