Trainingsdag en netwerkevent - 5 september 2009

Zet alvast een groot kruis in je agenda op zaterdag 5 september! Want dan is de volgende trainings- en netwerkdag van SOS-Kinderdorpen. Bijzonder is dat de dag dit keer wordt georganiseerd door de vrijwilligers Simone, Janneke en Mariska.


Mariska, Janneke en Simone- vrijwilligers SOS-Kinderdorpen

In de ochtend is er een introductiepresentatie voor nieuwe vrijwilligers en een themabijeenkomst voor vrijwilligers die al langer bij ons zijn.
In de middag is er weer een netwerkbijeenkomst. We gaan dan de ideeën die op de vorige netwerkbijeenkomst zijn verzonnen, concreet uitwerken.
Dus heb jij de komende wintermaanden zin en tijd om een
leuke actie voor SOS-Kinderdorpen te organiseren? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst. Je kunt kiezen uit verschillende ideeën, je ontmoet andere netwerkers en maakt direct een compleet plan van aanpak. En wij hopen dat je naar huis gaat met een fantastisch plan waarmee je je inspiratie kunt omzetten in actie.

Tijdstip
10.00- 16.30

Lokatie
Fifteen, Amsterdam (www.fifteen.nl)

Aanmelden
Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een email naar: susan@soskinderdorpen.nl

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kom jij ook op ons netwerkevent op 5 september? pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Kom jij ook op ons netwerkevent op 5 september? mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */