SOS Kinderdorpen genomineerd voor ANBO MAX Goede Doelen Prijs

Uw stem is waardevol. Stem nu op SOS Kinderdorpen!

Zendtijd op tv… meestal nogal schaars en behoorlijk kostbaar. Als goede doelen organisatie willen we zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met ons werk. U kunt ons daarbij helpen! Als u nu hier stemt.

SOS Kinderdorpen is namelijk één van de acht genomineerden voor de ANBO Max Goede Doelen Prijs. Het goede doel met de meeste stemmen krijgt gratis zendtijd bij Omroep Max (op Nederland 1 en 2 en BVN). Hiermee kunnen wij ons werk onder de aandacht brengen. Dat is belangrijk, want elke minuut op tv betekent dat meer mensen ons werk leren kennen en ons mogelijk steunen. Alleen met nieuwe donateurs kunnen wij nog méér kinderen die er alleen voor staan een thuis geven. Stemmen is eenvoudig en kost maar 1 minuut. Doe het nu! Uw stem is heel waardevol voor ons. En stuur dit bericht ook door naar vrienden, familie, collega’s et cetera. Hoe meer stemmen, hoe beter.

SOS Kinderdorpen genomineerd voor ANBO MAX Goede Doelen Prijs
ANBO MAX Goede Doelen Prijs
De 'ANBO MAX Goede Doelen Prijs' is een gezamenlijk initiatief van ANBO en Omroep MAX. Het is een verkiezing voor het 'Goede Doel van het Jaar'. De prijs is een jaarlijks terugkerend initiatief en een podium voor Goede Doelen. Het Nederlandse publiek kan op zijn/haar favoriete Goede Doel stemmen via oa. internet en stemcoupons.

Het Goede Doel met de meeste stemmen mag zich een jaar lang 'Goede Doel van het Jaar', winnaar van de ANBO MAX Goede Doelen Prijs noemen.

Omroep MAX
Omroep Max heeft uitzendingen op Nederland 1 en 2 en BVN.

De verkiezing loopt t/m 15 november 2010. De uitslag wordt 15 november bekend gemaakt in het TV-programma 'Tijd voor MAX' van Omroep MAX.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Nominatie SOS voor ANBO MAX Goede Doelen Prijs pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Nominatie SOS voor ANBO MAX Goede Doelen Prijs mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */