ICI PARIS XL verkoopt shopper voor SOS-Kinderdorpen

8 september 2009 - Tot zondag 4 oktober verkoopt ICI PARIS XL een shopper (tas) waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan SOS-Kinderdorpen.

Deze shoppers zijn in alle vestigingen van ICI PARIS XL te koop voor € 2,50 per stuk. De opbrengst van de verkochte exemplaren komt geheel ten goede aan de realisatie van SOS-kinderdorp Kumasi in Ghana.

SOS-Kinderdorpen en ICI PARIS XL hebben een structureel samenwerkingsverband wat startte in 2006. In 2009 organiseert de parfumerieketen diverse acties om geld in te zamelen voor een gezinshuis in het nieuwe kinderdorp.

Kumasi ligt in het zuiden van Ghana. In het nieuwe kinderdorp worden 12 gezinshuizen gebouwd waar uiteindelijk 132 kinderen een blijvend thuis krijgen in een liefdevol gezin bij een eigen SOS-moeder, samen met broertjes en zusjes.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= ICI PARIS XL verkoopt shopper voor SOS-Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / ICI PARIS XL verkoopt shopper voor SOS-Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */