SHO en SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen heeft besloten af te zien van een gastdeelnemerschap van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO / giro 555) in het kader van de hulpverlening op Haïti.

Belangrijkste reden voor de terugtrekking is dat onze donateurs erop moeten kunnen vertrouwen dat het geld dat zij aan ons hebben gedoneerd voor Haïti, ook daadwerkelijk rechtstreeks naar onze projecten gaat. De SHO heeft echter als voorwaarde voor gastdeelname gesteld dat alle door onszelf geworven fondsen eerst moeten worden overgemaakt aan Giro 555.

SOS Kinderdorpen is geen vaste deelnemer van de SHO, maar had een aanvraag ingediend tot gastdeelnemerschap om zo meer hulp te kunnen verlenen. De definitieve voorwaarden hiervoor zijn echter pas bekend gemaakt nadat wij onze aanvraag hadden ingediend.

Algemeen directeur SOS Kinderdorpen Marcel Beerthuizen: “Het vertrouwen van en duidelijkheid aan onze donateurs is ons het meeste waard. Wij gaan door met het werven van fondsen voor de mensen van Haïti en zullen ons de komende jaren blijven inzetten voor de kinderen en families in Haïti.”

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= SHO en SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / SHO en SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */