Rosemary Slagmolen wint baan via Vodafone’s World of Difference

6 oktober 2011 – Gisteren zijn tijdens een feestelijke avond de vijf winnaars bekendgemaakt van het World of Difference programma van Vodafone. Vanaf januari 2012 gaat Rosemary Slagmolen voor SOS Kinderdorpen aan de slag als innovatiemanager. Wij zijn erg blij met onze nieuwe collega!

Sandra Sahusilawani, manager partnerships & bijzondere giften: “Gisteren hebben we 5 super gemotiveerde mensen gesproken tijdens de finale. Het was bijzonder om te horen over de campagne die zij gevoerd hebben de afgelopen weken. Samen hebben zij duizenden stemmen gekregen! In Rosemary vonden wij de ideale kandidaat die gedrevenheid combineert met communicatiekennis en ervaring in het veld.”

Over World of Difference
Ieder jaar ondersteunt de Vodafone Netherlands Foundation vijf banen bij goede doelen door het jaarsalaris en de reis-  en onkostenvergoeding te financieren. Hierdoor kunnen vijf mensen zich een jaar lang fulltime inzetten voor een project waarmee zij echt een wereld van verschil kunnen maken. Kandidaten konden zich opgegeven via WorldofDifference.nl en door het verzamelen van online stemmen hun kansen vergroten om een plek in de finale te verdienen.

Kijk voor meer informatie op www.worldofdifference.nl

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Rosemary Slagmolen wint World of Difference baan pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Rosemary Slagmolen wint World of Difference baan mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */