Martinair's Reisveiling op vakantiebeurs voor SOS-Kinderdorpen

8 januari 2008 - Tijdens de Vakantiebeurs – die gehouden wordt in de Jaarbeurshallen in Utrecht van 14 – 18 januari - organiseert Martinair in samenwerking met www.caribbean4u.nl een ‘Martinair Reisveiling’ ten behoeve van SOS-Kinderdorpen.

De veiling vindt op vrijdag, zaterdag en zondag twee keer per dag plaats om 12.00 en 15.00 uur  in de ‘Caribbean Village’ in Hal 1. De totale opbrengsten van de veiling gedurende deze drie dagen komen ten goede aan het Caribische SOS-kinderdorp Morelia in Mexico. Dit is al het derde jaar op rij dat de opbrengst van de veiling naar SOS-Kinderdorpen gaat.

De Caribbean Village is al jaren één van de ‘hotspots’ tijdens de Vakantiebeurs. De reisveiling is - nu voor het derde achtereenvolgende jaar - één van de trekkers binnen de Caribbean Village. Sommige bezoekers komen speciaal voor deze veiling naar de Vakantiebeurs. Een ideale manier om hun jaarlijkse vakantiereis te ‘boeken’!

Aruba, Curaçao, Cancun
Tijdens de Martinair Reisveiling die centraal op het midenplein van het gezellige Caribische Paviljoen plaatsvindt, veilt Martinair zo’n 12 vliegtickets naar de bestemmingen Curaçao, Aruba, Mexico en de gateway naar de Caribbean: Miami. Naast de Martinair tickets leveren ook partners van Martinair en standhouders binnen de Caribbean Village een bijdrage aan SOS-kinderdorp Morelia. Zo worden er verschillende Caribische accommodaties geveild voor 2 personen, met een verblijfsduur van een week en op basis van ontbijt of All–Inclusive. Deelnemende partijen zijn onder meer het Avila Hotel op Curaçao, Breezes Curaçao Resort Spa & Casino en het Hilton Curaçao, Holiday Inn Sunspree Hotel op Aruba en het Parnassus Resorts Cancun.

Tijdens de veiling worden er zo veel mogelijk complete arrangementen geveild. Om de pakketten nog aantrekkelijker te maken en de opbrengst voor SOS-Kinderdorpen nog wat te verhogen, worden de arragementen nog aangevuld met onder meer, Schiphol Smart Parking kaarten, - 12 See Buy Fly vouchers ter waarde van € 40,- , 5 x Privium Plus abonnementen en 5 x 10 minuten Back to life stoel massages.

Zondag 18 januari om 15.30 wordt in de Caribbean Village het totaalbedrag van de veiling bekend gemaakt en overhandigd aan SOS Kinderdorpen.

Elk jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd door www.caribbean4u.nl en gesponsord door Martinair. Naast de veiling kunnen bezoekers van de Caribbean Village genieten van een Caribische cocktailbar, een cocktailshake demonstratie en tasting, salsa dansers en salsa workshops, de Martinair Comfort Class stoelendans en natuurlijk de live spelende Caribische band Rompacabeza.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Martinair's Reisveiling op vakantiebeurs voor SOS-Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Martinair's Reisveiling op vakantiebeurs voor SOS-Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */