R2 overhandigt eerste special editon shirt aan SOS-Kinderdorpen

1 oktober 2009 – Onlangs heeft Willem Bakker van Westbrook Fashion B.V., de organisatie achter R2, het eerste shirt van de special edition-lijn overhandigt aan Marcel Beerthuizen, algemeen directeur van SOS-Kinderdorpen.


Het bijzondere aan deze nieuwe kledinglijn is dat per verkocht item 5 euro wordt afgedragen aan het wereldwijde werk van SOS-Kinderdorpen.

Westbrook Fashion B.V. heeft samen met haar klanten, producenten en toeleveranciers de handen in één geslagen om dit mogelijk te maken. Op deze manier geeft Westbrook Fashion B.V. op concrete en zichtbare wijze invulling aan haar beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Willem Bakker van Westbrook Fashion B.V. over dit initiatief:
“Naar aanleiding van mijn bezoek aan een SOS-Kinderdorp in Tunesie in 2008 – wat een indrukwekkende ervaring was – vond ik dat wij met Westbrook Fashion B.V. iets voor SOS-Kinderdorpen moesten ondernemen; uiteindelijk heeft dat geleid tot deze nieuwe R2 collectie.”

Wilt u graag een shirt van R2 kopen én ons werk steunen? Ga naar www.r2-westbrook.nl en vind een verkooppunt bij u in de buurt.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= R2 overhandigt eerste special editon shirt aan SOS-Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / R2 overhandigt eerste special editon shirt aan SOS-Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */