PricewaterhouseCoopers partner WorldCoaches

9 juli 2010 - PricewaterhouseCoopers is partner geworden van WorldCoaches; het programma dat wij samen met de KNVB organiseren om Zuid-Afrikaanse coaches in ontwikkelingslanden op te leiden teneinde kansarme kinderen te trainen in zowel voetbal- als sociale vaardigheden. PwC ondersteunt WorldCoaches zowel financieel als door het inzetten van haar expertise.

Robert Swaak, voorzitter Raad van Bestuur van PricewaterhouseCoopers:
“Als professionele organisatie weten wij hoe belangrijk het is om mensen goed te coachen. Je biedt mensen op die manier een stabiele basis en ruimte om te groeien. Dat is precies de rol die wij zien voor Worldcoaches in Zuid-Afrika. Samen met de KNVB en SOS Kinderdorpen kunnen wij kinderen zo op duurzame wijze een stabiele basis helpen te creëren. Daar dragen wij als organisatie graag aan bij. Wat is er nu prachtiger na alle steun die het Nederlands Elftal de afgelopen weken al van de Zuid-Afrikanen gekregen heeft, om ook iets blijvends achter te laten voor de kinderen in Zuid-Afrika.” 


De KNVB leidt al vele jaren worldcoaches op in ontwikkelingslanden. Nieuw dit WK is de samenwerking met SOS Kinderdorpen die al ruim dertig jaar actief is in Zuid-Afrika. Het doel voor de komende vier jaar in Zuid-Afrika is het opleiden van een nieuwe generatie coaches voor Zuid-Afrika en het opzetten van een sterke WorldCoaches Academy. Deze coaches krijgen naast een voetbaltechnische opleiding ook sociale training. Zo werken de KNVB en SOS Kinderdorpen samen aan een betere toekomst voor kinderen in Zuid-Afrika.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= PricewaterhouseCoopers partner WorldCoaches pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / PricewaterhouseCoopers partner WorldCoaches mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */