Passagiers op Schiphol doneren ruim €153.000 via de collectezuilen

25 januari 2011 - Passagiers doneerden in 2010 ruim €153.000 in de collectezuilen op Amsterdam Airport Schiphol. Deze opbrengst is bestemd voor ons wereldwijde werk. Hiermee draagt de luchthaven samen met haar passagiers bij aan een liefdevol thuis voor kinderen die er alleen voor staan.

Onze directeur, Marcel Beerthuizen, ontving vandaag de cheque van €153.000 uit handen van Ad Rutten, Executive Vice President & Chief Operations Officer Schiphol Group. “Wij zijn ontzettend blij met deze donatie. Hiermee zijn we in staat om nog meer kinderen een thuis en onderwijs te geven en krijgen ook zij de kans om zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen”, aldus Marcel Beerthuizen tijdens de overhandiging.

Jaarlijks wordt de inhoud van de collectezuilen van Schiphol geschonken aan een goed doel dat wereldwijd actief is en geen politieke binding heeft. Ook in 2011 is SOS Kinderdorpen beneficiant van de collectezuilen. Schiphol heeft sinds 2008 een samenwerkingsovereenkomst met SOS Kinderdorpen.

Uniek Monopolyspel
Daarnaast ontving onze directeur Marcel Beerthuizen een cheque van € 30.000. Medewerkers van de luchthaven hebben dit bedrag gerealiseerd via de verkoop van een bijzonder Schiphol-Monopolyspel.

Bekijk hieronder de film van de cheque-overhandiging.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Passagiers op Schiphol Amsterdam Airport doneren ruim 153.000 euro pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Passagiers op Schiphol Amsterdam Airport doneren ruim 153.000 euro mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */