Oranje scoort voor weeskinderen

11 juni 2008 - Afgelopen zaterdag 7 juni vond de aftrap van het EK 2008 plaats. En maandag 9 juni heeft ons elftal een geweldige prestatie geleverd door met 3-0 van Italië te winnen. Naast het spelen en hopelijk winnen van de andere wedstrijden, houdt het elftal zich ook nog met iets anders bezig.

De spelers van het Nederlands elftal steunen met dit toernooi namelijk twee SOS-kinderdorpen in Zuid-Afrika. De donatie van Oranje bedraagt in totaal honderdduizend euro. Dit geld is onder andere bestemd voor bijna 300 wees- en verlaten kinderen in de Zuid-Afrikaanse kinderdorpen Ennerdale en Nelspruit. De financiële steun van het Nederlands elftal draagt er mede toe bij dat deze kinderen dagelijks liefdevol worden opgevangen, te eten krijgen, medische en sociale zorg ontvangen en naar school kunnen.

Dummy picture

Voor het EK heeft SOS-Kinderdorpen in samenwerking met de KNVB originele SOS-voetballen laten maken. De opbrengt van deze voetballen komt ten goede aan ons werk. De SOS-voetbal kan ook door u gekocht worden!

Bestel de SOS-voetbal hier voor slechts 12,60 euro (excl. BTW en verzendkosten) en scoor ook voor een weeskind! Van iedere bal gaat 4,50 euro (ruim 35%) naar één van de SOS-kinderdorpen.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Oranje scoort voor weeskinderen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Oranje scoort voor weeskinderen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */