Oprichtster SOS Kinderdorpen vereerd met eigen tulp

25 februari 2010- Gisteren is tijdens het Holland Flowers Festival mevrouw Meyer, de oprichtster van SOS Kinderdorpen Nederland vereerd met een eigen tulp; de “Yvonne Meyer tulp”. Het was een feestelijke aangelegenheid waar naast mevrouw Meyer ook acteur Christophe Haddad, vriend van SOS Kinderdorpen, aanwezig was.


Mevrouw Meyer: “Ik ben zeer verguld met het feit dat er een tulp naar mij vernoemd wordt, ik zie dit als een eerbetoon aan het werk dat ik heb neergezet voor de vele kinderen die er alleen voor staan in de wereld”.

Achtergrond mevrouw Meyer
Yvonne Meyer-Praxmarer heeft meer dan 40 jaar geleden SOS Kinderdorpen Nederland opgericht. Een groot deel van haar leven wijdde ze aan het opbouwen van onze organisatie. Zij is vanuit een klein kamertje met 2 vrijwilligers begonnen en inmiddels is SOS Kinderdorpen Nederland uitgegroeid tot een professionele organisatie met 30 mensen.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Oprichtster SOS vereerd met eigen tulp pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Oprichtster SOS vereerd met eigen tulp mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */