Opbrengst puzzel ‘Er is Post!’

16 december 2011 – Gisteren overhandigde Philip Schellekens van PostNL een cheque ter waarde van 42.215 euro aan onze algemeen directeur Margot Ende. Tienduizenden lezers deden mee aan de puzzelactie in het huis-aan-huisblad Er is post! en brachten daarmee ruim 42 duizend euro bijeen voor ons wereldwijde werk.

Doorbellen of bijplakken
In de Er is Post! staat in elk nummer een puzzel waarmee de lezers prijzen kunnen winnen. Tegelijk kunnen zij een bijdrage leveren aan een goed doel. Door hun oplossing per post te versturen en hierbij extra postzegels te plakken óf door hun oplossing telefonisch door te geven voor 80 cent per minuut. PostNL telt de waarde van alle extra postzegels bij elkaar op. Ook aan de telefonische inzendingen houdt PostNL, na aftrek van de kosten, een bedrag voor het goede doel over. De twee bedragen schenkt PostNL aan SOS Kinderdorpen.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Opbrengst puzzel Er is Post pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Opbrengst puzzel Er is Post mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */