Ons beleggingsbeleid toegelicht

18 september 2009 - In verschillende media was afgelopen week het bericht te vinden dat goede doelen verlies hebben geleden over hun beleggingen. Hierbij werd de suggestie gewekt dat goede doelen risicovol met de binnenkomende fondsen omgaan.

Graag geven wij u inzicht over ons financiële beleid en de beweegredenen hierachter. Ons grootste belang is om onze verplichtingen na te komen naar de kinderen en gezinnen die op onze steun rekenen. Dat is onze prioriteit. Ons beleggingsbeleid is afgestemd op het realiseren van onze missie.

Ons beleggingsbeleid
We hebben in het verleden al gekozen om geen risico te lopen over de fondsen die wij binnenkrijgen via onze donateurs. Er is bewust gekozen om donaties die wij ontvangen niet te beleggen, maar voor een deel op een duurzame manier veilig te stellen op een depositorekening. Ons financieel beleid wordt ruimschoots toegelicht in ons jaarverslag. Deze kunt u hier in zijn geheel nalezen.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Ons beleggingsbeleid toegelicht pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Ons beleggingsbeleid toegelicht mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */