Oad Reizen nieuwe shirtsponsor van Zuid Afrikaans voetbalteam

17 juni 2010 - Oad Reizen sponsort een Zuid-Afrikaans voetbalteam in het kader van WorldCoaches, het maatschappelijk programma van de KNVB in samenwerking met SOS Kinderdorpen. Met WorldCoaches zetten de organisaties de voetbalsport in als instrument om kwetsbare kinderen te bereiken en een kans te bieden.

Door shirtsponsor te worden van één van de  teams van WorldCoaches, in het SOS kinderdorp Mamelodi, draagt de reisorganisatie mee aan een betere toekomst voor kinderen in Zuid-Afrika.

Wim Gramsma, Directeur Sales & Marketing Oad Groep, overhandigde de voetbalshirts vandaag aan het ‘Oad’ voetbalteam. De overhandiging vond plaats tijdens een voetbalclinic die ex-voetbalinternationals Aron Winter, Pierre van Hooijdonk en Ruud Krol in het kader van WorldCoaches gaven aan honderd kinderen in SOS kinderdorp Mamelodi, in de buurt van Johannesburg.

Wim Gramsma over de samenwerking:
“Oad Reizen is maatschappelijk betrokken en heeft dit ook opgenomen in zijn visie. Al sinds 2008 werken we nauw samen met onder andere SOS Kinderdorpen onder het motto; ‘Kinderen verdienen onze zorg’. Het WorldCoaches programma van de KNVB en SOS sluit hier naadloos op aan. Tijdens het WK voetbal zullen de ogen van de wereld gericht zijn op Zuid-Afrika. De miljarden kijkers krijgen op tv voornamelijk de fraaie helft van het land voorgeschoteld. De minder mooie kant, die van de townships waar kinderen in armoede leven en kampen met aids, mag echter niet genegeerd worden. Kinderen in Zuid-Afrika verdienen onze zorg en door dit programma kan Oad Reizen daar zijn steentje aan bijdragen.”

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Oad Reizen shirtsponsor Zuid Afrikaans voetbalteam pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Oad Reizen shirtsponsor Zuid Afrikaans voetbalteam mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */