Nutricia organiseert veiling voor SOS-Kinderdorpen

16 februari 2009 - Nutricia, onderdeel van Danone, is sinds 2006 een structurele partner van SOS-Kinderdorpen. Vorig jaar steunde deze producent van baby-, kinder- en medische voeding ons gezinsversterkende programma in Semarang, Indonesië met een schitterend bedrag van 40.000 euro.

Door het doneren van oude IT-apparatuur (via IT-donations) en verschillende initiatieven vanuit het personeel ondersteunt Nutricia via haar programma Supporting Life de meest kwetsbare kinderen en hun ouders uit de omgeving van het SOS-kinderdorp in Semarang, Indonesië.  

In 2009 blijft Nutricia SOS-Kinderdorpen steunen. Begin februari werd een veiling georganiseerd. Alle relatiegeschenken die medewerkers eind vorig jaar hebben ontvangen zoals wijn, boeken, kookapparatuur en champagne gingen onder de hamer. Ook zetten medewerkers zich persoonlijk in, door zich aan te bieden als o.a. oppas, golfinstructeur, personal driver, thuiskok en zeilinstructeur. Aan het einde van de avond telde de veilingmeester een opbrengst van EUR 4000 voor het gezinsversterkend programma in Semarang.

Anneke van der Duin, ambassadeur van SOS-Kinderdorpen binnen Nutricia: “De grote betrokkenheid van onze medewerkers bij de activiteiten die georganiseerd worden in het kader van onze programma Supporting Life is altijd hartverwarmend. Deze betrokkenheid komt mede voort uit het feit dat de keuze voor ´ons´ dorp in Semarang een keuze van de medewerkers zélf is geweest. In het programma in Semarang wordt veel aandacht gegeven aan voedingszorg, waardoor dit programma zo goed aansluit bij onze eigen activiteiten: optimale voedingszorg voor de meest kwetsbaren in de samenleving.”

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Nutricia organiseert veiling voor SOS-Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Nutricia organiseert veiling voor SOS-Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */