Verspreiding hulpgoederen Pakistan gaat voorspoedig

10 september 2010 - Onze lokale partner heeft inmiddels 8000 voedselpakketten uitgedeeld aan slachtoffers in de getroffen gebieden. Dat komt neer op zo’n 2 miljoen maaltijden.

De pakketten zijn uitgedeeld aan slachtoffers Pakistan in tientallen verschillende dorpen in de getroffen gebieden in de provincies Khyber Pakhtunkhwa, Gilgit Baltistan en South Punjab.

• De Swat vallei kon niet over land bereikt worden, daarom heeft het Pakistaanse leger voor distributie met het vliegtuig gezorgd.

• Een grote hoeveelheid medicijnen is geleverd aan het leger ziekenhuis in Lahore. Zij zorgen voor de verdere distributie aan twee medische kampamenten in de getroffen gebieden.

• 1500 tenten zijn geleverd aan de provincies Sindh, Balochistan en Swat, aan elke provincie 500.

Doneren?
Wilt u ook bijdragen aan onze noodhulp in Pakistan, zodat we nog meer kinderen en hun families kunnen helpen? Doneer dan hier.

Meer weten over de situatie en onze hulp in Azië?Check ons uitgebreide dossier

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= 8000 voedselpakketen bij slachtoffers Pakistan pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / 8000 voedselpakketen bij slachtoffers Pakistan mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */