21 juni - netwerkavond voor nieuwe en bestaande vrijwilligers

10 juni 2010 - Maandag 21 juni zal vanaf 19.00 uur weer een netwerkbijeenkomst worden gehouden voor alle vrijwilligers SOS Kinderdorpen. Ook mensen die zich graag willen inzetten voor ons, maar nog geen vrijwilliger zijn, nodigen we hierbij uit voor deze avond.

De locatie is dit keer Cafe Restaurant ‘Bij B.E.P’ in Den Haag en het programma voor deze netwerkavond ziet er als volgt uit:

Programma
19.00 - inloop met drankje en hapje
19.30 - presentatie nieuwe activiteiten SOS KD
20.30 - pauze
20.45 - actieve workshop
21.30 - borrel

Omdat we rekening moeten houden met de hoeveelheid mensen kan je hier aangeven (als je lid bent van het SOS netwerk) of je aanwezig bent of niet.

Indien je nog niet lid bent van het SOS vrijwilligers netwerk, maar geïnteresseerd bent in de mogelijkheden kan je hier lid worden van het netwerk en de benodigde informatie vinden. Uiteraard kan je je daar ook opgeven voor de netwerkdag om een eerste kennismaking te hebben met de andere SOS vrijwilligers en het werk van SOS kinderdorpen.

Wil je wel naar de bijeenkomst komen, maar nog niet direct lid worden van het netwerk? Dat kan, stuur dan een mail naar scholen@soskinderdorpen.nl .

Tot 21 juni!

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= 21 juni netwerkavond voor (nieuwe) vrijwilligers pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / 21 juni netwerkavond voor (nieuwe) vrijwilligers mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */