SOS kinderdorp Nha Trang in Vietnam onder water

3 november 2010 - Door de hevige regenval eind oktober zijn de gezinshuizen in het kinderdorp Nha Trang in Centraal Vietnam onder water gelopen. Gelukkig zijn alle kinderen, SOS moeders en medewerkers ongedeerd en veilig.

Omdat de begane grond van de huizen is ondergelopen, is iedereen tijdelijk naar de eerste verdieping "verhuisd". De laaggelegen plekken van het SOS Kinderdorp staan nu een à twee meter onder water. Ook de weg naar de SOS Hermann Gmeiner School staat volledig blank en de school is gesloten.

Het is nog nooit gebeurd dat er zoveel regen (500 milimeter) viel in Nha Trang. Vele huizen zijn ingestort en er zijn meldingen van aardverschuivingen. Wegen zijn onbegaanbaar en de energiebevoorrading en communicatiekanalen zijn ernstig verstoord. Volgens mediaberichten blijft het waterniveau van de rivieren in de provincie stijgen en zullen de overstromingen waarschijnlijk nog een aantal dagen voortduren.

We houden u op de hoogte.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Huizen SOS kinderdorp Nha Trang in Vietnam onder water pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Huizen SOS kinderdorp Nha Trang in Vietnam onder water mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */