Kaartje2go lanceert SOS Kinderdorpen kaartencollectie

Online wenskaarten aanbieder www.kaartje2go.nl heeft een bijzondere collectie gemaakt voor SOS Kinderdorpen. De collectie bestaat uit wenskaarten met thema’s als kerst, felicitatie en verschillende ansichtkaarten. Van iedere kaart uit de SOS collectie gaat een groot deel van de opbrengst naar ons wereldwijde werk.

Kerstcollectie
Voor het ontwerp van de wenskaarten werkt kaartje2go met een heleboel freelance ontwerpers samen. Na de oproep om een kerstkaart te ontwerpen voor SOS Kinderdorpen zijn er een aantal ontwerpers enthousiast aan de slag gegaan. Ze maakten een nieuw ontwerp speciaal voor SOS Kinderdorpen of doneerde een bestaande succesvolle kerstkaart. Het resultaat is een gevarieerd aanbod van mooie kerskaarten met meerwaarde!

Makkelijk en snel
Via de website kaartje2go.nl maakt men makkelijk een mooie kaart met een persoonlijke boodschap. Elke werkdag geldt: Vóór 18:00 uur besteld en betaald is dezelfde dag nog verzonden.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kaartje2go lanceert SOS kaartencollectie pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Kaartje2go lanceert SOS kaartencollectie mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */