Jan Smit en zijn Surinaamse collega Damaru nemen nummer op voor SOS-Kinderdorpen

23 juli 2009 - Jan Smit en zijn Surinaamse collega Damaru gaan een nieuw nummer uitbrengen voor SOS-Kinderdorpen. De opbrengsten van het zomerse nummer "Mi Rowsu (Heb Een Tuintje In Mijn Hart)” gaan volledig naar SOS-Kinderdorpen. De tweetalige single van Damaru's ‘Mi Rowsu’ (Surinaams voor “mijn roos”) met Jan Smit zal op vrijdag 24 juli worden uitgebracht. Dus direct naar de winkel en koop deze single.

Online actie: mijnsoskinderdorp.nl
De samenwerking tussen Damaru met Jan Smit is ontstaan naar aanleiding van een online actie van SOS-Kinderdorpen. Hierbij gingen Radio DJ Giel Beelen en onze ambassadeur Jan Smit een onderlinge strijd aan om zoveel mogelijk inwoners in hun online kinderdorp uit te nodigen.

De actie mijnsoskinderdorp.nl loopt nog steeds. Ga snel naar www.mijnsoskinderdorp.nl/jansmit  en bouw ook een huisje in het dorp van Jan Smit. Hiermee maak je ook kans op een meet and greet met Jan in het pittoreske Volendam.
 
Over Damaru
De in Paramaribo geboren Damaru scoorde twee jaar geleden met Mi Rowsu al een hit van ongekende omvang in zijn thuisland Suriname, waar het nummer ruim negen weken op nummer 1 stond. In de lente van 2009 tekende de jonge zanger een contract bij het muzieklabel Top Notch die de single in de zomer van 2009 uitbracht. Inmiddels is Damaru's Mi Rowsu al hard op weg om dé zomerhit van 2009 te worden. In de week van de release kwam Mi Rowsu in de Nederlandse charts binnen als hoogste nieuwe binnenkomer.

Damaru en Jan
Download nu Jan Smit en Damaru's Mi Rowsu op www.tuintjeinmijnhart.nl en koop de single in de winkel. De opbrengst van Mi Rowsu gaat volledig naar SOS-Kinderdorpen.

Beluister hier de single op youtube.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Jan Smit en zijn Surinaamse collega Damaru nemen nummer op voor SOS- Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Jan Smit en zijn Surinaamse collega Damaru nemen nummer op voor SOS- Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */