Jan Smit bouwt nieuw dorp

24 juni 2009– Vandaag lanceert Jan Smit een speciale actie voor zijn goede doel SOS-Kinderdorpen. Met mijnsoskinderdorp.nl bouwt de zanger een eigen dorp waarmee hij bijdraagt aan de opvang van kinderen die er alleen voor staan. Vanaf deze week nodigt hij iedereen uit om online mee te bouwen aan zijn dorp.


Jan, die al 10 jaar ambassadeur is van de internationale kinderhulporganisatie, heeft er persoonlijk voor gekozen deze actie te steunen: “Het is natuurlijk fantastisch als straks zoveel mogelijk mensen met een kleine bijdrage mee doen aan deze actie. Hoe meer mensen in mijn dorp komen bouwen, des te meer kinderen SOS kan helpen. Ik heb Nick en Simon al gevraagd mee te doen. En vandaag sprak ik Ruud van Nistelrooy nog, die ook SOS-ambassadeur is, en hij komt ook een huis in mijn dorp bouwen. Dat is toch mooi?”

Kans op avondje met Jan
Vanaf deze week nodigt Jan iedereen uit om op www.mijnsoskinderdorp.nl/jansmit een eigen dorp te openen. Of een huis te bouwen in zijn dorp. “Vanuit je luie stoel kun je de bouw starten en nodig je vrienden en kennissen uit om ook een huis in je eigen kinderdorp te kopen”, vervolgt Jan. “Zo kun je op een leuke en makkelijke manier bijdragen aan ons werk. Samen met vrienden, collega’s, familieleden en buren.” Alle deelnemers maken kans op een dagje Volendam inclusief een meet and greet met Jan.

In de media
Tijdens de ochtendshow van 3 FM ging Giel Beelen live de strijd aan met Jan om het grootste online SOS-kinderdorp te bouwen. Ook hij riep zijn luisteraars op om in zijn dorp te bouwen. Over de tegen presentatie wordt nog nagedacht. Ook Shownieuws heeft uitgebreid aandacht besteed aan de actie.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Jan Smit bouwt nieuw dorp pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Jan Smit bouwt nieuw dorp mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */