Indiaas kinderdorp Pondicherry getroffen door cycloon

3 januari 2012 - Op Nieuwjaaravond is SOS kinderdorp Pondicherry, gelegen aan de zuidoostkust van India, getroffen door een cycloon. De kinderen en moeders zijn gelukkig ongedeerd, maar de gezinshuizen en andere gebouwen in het kinderdorp hebben flinke schade opgelopen.

SOS collega Amit Kumar over de situatie ter plaatse:
“Op Nieuwjaaravond werd ons kinderdorp getroffen door cycloon 'Thane'. Door de enorme rukwinden vlogen de dakpannen in het rond en werden de gezinshuizen behoorlijk beschadigd. Ook de elektriciteit en waterleidingen zijn afgesloten. We hebben generatoren gehuurd als noodvoorziening voor de komende tijd. De dorpsdirecteur en enkele medewerkers van het nabij gelegen kinderdorp Nagapattinam zijn in Pondicherry aangekomen om alle collega’s in het getroffen dorp te ondersteunen. Deze week zal een constructieteam de schade in kaart brengen zodat we zo snel mogelijk alle gezinshuizen kunnen herstellen.”

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kinderdorp Pondicherry getroffen door cycloon pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Kinderdorp Pondicherry getroffen door cycloon mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */