Independer.nl maakt gratis medische check voor SOS moeder en kind mogelijk

10 december 2010 – Financiële vergelijkingssite en online adviseur Independer.nl is met een bijzondere actie voor ons gestart. Bezoekers van de vergelijkingssite krijgen in december de kans om bij het afsluiten van een zorgverzekering gratis een medical check up te geven aan moeders en kinderen in één van onze projecten.

Na het regelen van eigen zorg (afsluiten zorgverzekering), wordt automatisch ook zorg aan een ander gegeven. Moeders en kinderen in landen als Indonesië en Brazilië ontvangen een medical check up die bijvoorbeeld bestaat uit vaccins, voedingsupplementen en het geven van HIV/Aids voorlichting.

Marcel Beerthuizen, directeur SOS Kinderdorpen
"Wij zijn ontzettend blij met het initiatief van Independer.nl. Met deze actie hopen wij in de maand december duizenden moeders en kinderen te kunnen helpen over de hele wereld. Onze organisatie zorgt ervoor dat kinderen die er alleen voor staan kunnen opgroeien in een gezin waar zij liefde, scholing en zorg krijgen. Zorg is niet alleen belangrijk voor ons in Nederland, maar ook daarbuiten. Met deze actie zorgt Independer.nl er samen met ons voor dat kinderen en hun moeders een goede start maken." Helpt u mee?


SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Independer.nl maakt gratis medische check voor SOS moeder en kind mogelijk pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Independer.nl maakt gratis medische check voor SOS moeder en kind mogelijk mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */