Fietsen door Vietnam voor SOS Kinderdorpen

Van 18 t/m 28 november vindt er een bijzondere fietstocht plaats in Vietnam. Met deze uitdagende tocht van bijna 600 kilometer trappen de deelnemers al fietsend minimaal € 2.500,- sponsorgeld bij elkaar voor SOS Kinderdorpen. Een hele prestatie!

Meer weten?
Op de website van Expeditie Vietnam kun je je inschrijven voor deze bijzondere tocht. Hier kun je ook meer lezen en een filmpje bekijken over dit initiatief.

Op weg naar Vietnam
Inmiddels zijn een aantal deelnemers al enthousiast bezig met de sponsorwerving voor Expeditie Vietnam met allerlei leuke acties. Zo heeft Ad Vlaar via zijn werk al € 410,- opgehaald en binnenkort organiseert hij een strijkdag voor buurtbewoners. Rianne Koorn vond € 10,- op straat en dat bracht haar op het idee om thuis een grote opruimbeurt te houden en alles te verkopen op de rommelmarkt.  Geef een kind een liefdevol thuis en steun de deelnemers of fiets zelf mee!

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Fietsen door Vietnam voor SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Fietsen door Vietnam voor SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */