Donateurs ontmoeten SOS-medewerkers uit het veld

5 juli 2008 - In de maand juni hebben een aantal van onze donateurs kennis gemaakt met twee van onze medewerkers uit het veld: Tashi Phuntsok en William Damulira.

Phunstok met een aantal donateurs
Tashi Phuntsok en een aantal donateurs

Tashi Phuntsok is de General Secretary van de Tibetaanse SOS-kinderdorpen in India en van de Tibetan Homes Foundation. Hij maakt een reis door Europa en woensdag 18 juni bezocht hij ons kantoor in Amsterdam. Een aantal donateurs die al jaren hun steun betuigen aan onze kinderdorpen in India waren voor deze bijzondere gelegenheid uitgenodigd. Tashi vertelde over zijn werk en liet een film zien met beelden uit India. Er was ook voldoende tijd om vragen aan hem te stellen en daar maakte iedereen dan ook dankbaar gebruik van.

William
William Damulira in gesprek met donateurs
Maandag 30 juni was William Damulira, de National Director van SOS- Kinderdorpen Oeganda, in Nederland. ’s Middags was er een bijeenkomst in de VIP lounge op Schiphol Airport. Hierbij waren ook weer een aantal donateurs, bedrijven en stichtingen aanwezig. William hield een presentatie over het werk van SOS-Kinderdorpen in Oeganda en beantwoordde vragen. SOS-Kinderdorpen Nederland heeft in Oeganda projecten in Gulu en Entebbe.   

Wij hopen in de toekomst meer van deze bijeenkomsten te kunnen organiseren, zodat steeds meer donateurs kennis kunnen maken met onze medewerkers die werken in de landen waar wij kinderdorpen hebben.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Donateurs ontmoeten medewerkers pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Donateurs ontmoeten medewerkers mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */