Danielle Oerlemans strikt Jan Smit om mee te lopen voor het goede doel

Ambassadeurs van SOS Kinderdorpen lopen Avond4daagse voor kinderen in Oeganda

14 april 2011 - SOS Kinderdorpen ambassadeurs Danielle Oerlemans en Jan Smit komen in actie tijdens de Avond4daagse. Zij roepen kinderen in Nederland op om mee te lopen met het wandelevenement en zich te laten sponsoren. Zo zorgen ze ervoor dat leeftijdsgenootjes in Oeganda naar school kunnen.

Danielle Oerlemans is sinds 2010 ambassadeur van SOS Kinderdorpen en zet zich in om aandacht te vragen voor ons werk. Zij staat nu aan de basis van een samenwerking tussen SOS Kinderdorpen en Avond4daagse.

Samen met honderden kinderen in Nederland wil Danielle er voor zorgen dat kinderen in Oeganda naar school kunnen. Een jarenlange burgeroorlog zorgde ervoor dat veel kinderen in dit Afrikaanse land er helemaal alleen voor kwamen te staan. Daarom opende SOS Kinderdorpen in 2009 in Gulu een nieuw kinderdorp. Hier wil de organisatie nu een basisschool bij bouwen. Om kinderen uit het kinderdorp en de omgeving een kansrijke toekomst te bieden.

Danielle wil samen met kinderen in Nederland er voor zorgen dat deze school er komt. Omdat ze hierbij alle hulp kan gebruiken, heeft Danielle Jan Smit gevraagd om haar te helpen met deze actie. Samen roepen de twee SOS ambassadeurs kinderen in Nederland op om via de website van Avond4daagse een sponsorformulier te downloaden en zich in te zetten voor hun leeftijdsgenootjes in Oeganda. 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Danielle Oerlemans strikt Jan Smit om mee te lopen voor het goede doel pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Danielle Oerlemans strikt Jan Smit om mee te lopen voor het goede doel mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */