Coca Cola steunt SOS-Kinderdorpen met schoon drinkwater project

30 januari 2009 - Coca-Cola en SOS-Kinderdorpen India hebben de handen ineen geslagen voor het realiseren van een duurzame waterhuishouding van de 39 SOS-kinderdorpen in India.

De charitatieve stichting van Coca Cola heeft USD 391.920 ter beschikking gesteld voor dit watervoorzieningproject. Door regenwater te oogsten, filteren en distribueren kan dit project een enorme impact hebben op het leven van de kinderen in de kinderdorpen en de omliggende gemeenschappen. “De komende twaalf maanden zal Coca Cola ons helpen bij de ontwikkeling van dit unieke waterproject en bijdrage aan de ontwikkeling van een monitorsysteem”, aldus Mr. Sandilya, voorzitter van SOS-Kinderdorpen India.

Volgens CEO van Coca Cola India, Atul Singh, streeft de organisatie naar een programma wat op een duurzame wijze omgaat met het gebruik van water. "Het zou mooi zijn als nog meer industrieën en organisaties dergelijke projecten initiëren en/of ondersteunen”, aldus Singh.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Coca Cola steunt SOS-Kinderdorpen met drinkwater project pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Coca Cola steunt SOS-Kinderdorpen met drinkwater project mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */