Acteur Christophe Haddad brengt single uit

16 september 2008 - Voor het eerst in zijn carrière brengt Christophe Haddad, acteur in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden, een single uit. Hoewel Christophe al menig musicalrol vertolkte, was zijn zangtalent tot voor kort nog niet bekend bij het grote publiek. De debuutsingle die hij vandaag uitbrengt is dan ook een primeur.

 

Christophe Haddad
Het nummer ‘Brand new day’ is niet zomaar tot stand gekomen. Christophe raakte het afgelopen jaar nauw betrokken bij de bouw van een nieuw SOS-kinderdorp in Kumasi, Ghana. Een project dat deels gefinancierd is door de Nationale Postcode Loterij. Christophe: “Ik zet me al een paar jaar in voor SOS-Kinderdorpen. Hun concept om weeskinderen in een gezin te laten opgroeien spreekt me erg aan. Daarom besloot ik een nummer op te nemen. Mijn zusje schreef de tekst.”

Christophe, die ambassadeur is van het nieuwe SOS-kinderdorp in Kumasi, reisde voor de opname van de videoclip voor zijn single af naar Ghana: “Het was heel bijzonder om een week lang in een kinderdorp te zijn. Ik voelde me echt onderdeel worden van het leven van de SOS-kinderen. Om de kinderen zo gelukkig te zien opgroeien, wetende dat ze stuk voor stuk een moeilijke start hebben gemaakt, was indrukwekkend.”


De opbrengsten van Christophe’s single zijn bestemd voor de kinderen in Ghana. “Van iedere download gaat 35 eurocent naar het kinderdorp Kumasi. Bovendien vind ik het vooral mooi dat iedereen die mijn video ziet of naar mijn actiesite gaat, ook SOS-Kinderdorpen een beetje leert kennen. En dat is mijn grootste motivatie bij dit nummer.”

Op de website www.datliedjevoorsos.nl kan je de single downloaden en zijn al zijn verhalen en films uit Ghana te zien.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Acteur Christophe Haddad brengt debuutsingle uit pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Acteur Christophe Haddad brengt debuutsingle uit mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */