Christophe Haddad neemt cheque in ontvangst n.a.v. ludieke consumentenactie R2

25 januari 2010 - Vandaag nam Christophe Haddad (Belgisch acteur) namens SOS Kinderdorpen tijdens de Modefabriek in Amsterdam een check van € 30.665 in ontvangst van het shirtmerk R2-Westbrook.


Westbrook Fashion B.V. heeft samen met haar klanten, producenten en toeleveranciers de handen in één geslagen om een bijzondere consumentenactie op te zetten. Van elk verkocht shirt van de special edition lijn van R2 is € 5,00 afgedragen aan SOS Kinderdorpen. Mede door de enthousiaste reactie van een groot aantal retailers kunnen we van een zeer geslaagde actie spreken met een opbrengst van € 30.665 voor het wereldwijde werk van SOS Kinderdorpen.

Namens SOS Kinderdorpen nam Christophe Haddad de cheque in ontvangst uit handen van Willem Bakker. Christophe: “Het is geweldig dat R2 samen met haar klanten en toeleveranciers dit initiatief heeft opgepakt en op deze wijze hun steentje bijdragen aan ons werk om ervoor zorgen dat kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Graag wil ik R2, ook namens alle SOS kinderen, bedanken voor deze bijzonder succesvolle actie”.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Christophe Haddad neemt cheque in ontvangst R2 pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Christophe Haddad neemt cheque in ontvangst R2 mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */