Deel opbrengst kinderboek naar SOS Kinderdorpen

7 juni 2010 – Radiopresentatrice en voice-over Marjon Keller las afgelopen zondag voor uit het eerste kinderboek van schrijver Peter Bresser. Het gaat over de wereld van een geadopteerd jongetje, Pjotr, met gescheiden ouders en is bedoeld om kinderen die in moeilijk situatie ziten een hart onder de riem te steken. Het autobiografische boek is voorzien van illustraties door Neeltje Vervoort.


SOS Kinderdorpen
Peter, de schrijver van Pjotr, weet uit ervaring hoe het is om in een ander gezin op te groeien en gunt alle kinderen over de hele wereld een warm en veilig thuis. Hij wil graag andere kinderen helpen door te laten zien wat hij heeft meegemaakt. En dat is de reden waarom SOS Kinderdorpen en Pjotr elkaar hebben gevonden, want elk kind verdient een veilig en liefdevol thuis! SOS kinderdorpen en Pjotr staan samen op de bres voor kinderen en daarom gaat een deel van de verkoop naar de internationale kinderhulporganisatie. Peter: “ Ik wil graag iets doen voor kinderen en op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen.” 

Schrijver
Met “Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr”, maakt de 43-jarige ondernemer, coach en yogaleraar Peter Bresser zijn debuut als kinderboekenschrijver. Hij is vader van Willem-Jan (12) en Annemée (9) en woont in Amsterdam. De schrijver heeft zijn eigen jeugdervaringen in het boek verwerkt. Peter hoopt een heleboel kinderen blij maken.

Vanaf 6 juni verkrijgbaar in de webshop van Pjotr: www.pjotr.tv.

Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of een recensie-exemplaar, kunt u contact opnemen met Peter Bresser (mobiel: 06-55197381 of email: peter.bresser@wjpa.nl)

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Deel opbrengst kinderboek naar SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Deel opbrengst kinderboek naar SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */