Bijzondere actie van TNT: geef kinderen in Brazilië een echt cadeau

14 december 2010 – SOS Kinderdorpen neemt deel aan een bijzondere actie van TNT: Give Now Smiles Around the World. Met deze actie kunnen consumenten een kind aan de andere kant van de wereld een cadeautje geven.

Via de website www.give-now.nl/smiles kunnen mensen een cadeautje bestellen voor kinderen die in deze december maand niet hun schoen kunnen zetten of een cadeautje onder de kerstboom verwachten.

Het doel van de actie is om kinderen een lach op hun gezicht te bezorgen. Via de website kan men ervoor zorgen dat bijvoorbeeld Felipe, die in SOS kinderdorp Poá woont, een doosje Lego krijgt. Al het speelgoed dat men kan bestellen is educatief. Voor kinderen is creatief spelen een manier om vaardigheden te ontwikkelen en de geest te stimuleren.

Hoe werkt het precies?
U kiest een cadeau voor een kind en het land waar u dit cadeau wilt laten bezorgen.

U vult uw gegevens in, betaalt en ontvangt een bevestiging van de bestelling. Als dank voor uw bestelling ontvangt u ook een code voor 25 GRATIS fotoafdrukken (excl. verzendkosten) van de TNT Post Fotoservice.

TNT Post verpakt het cadeau van uw keuze en verzendt deze naar de door u
gekozen internationale bestemming.

Het pakket arriveert bij één van de goede doelen organisaties (waaronder SOS Kinderdorpen) waar TNT voor deze actie mee samenwerkt.

Onze collega’s in Brazilië verzamelen de cadeaus en dragen er zorg voor dat de cadeaus op een goede en eerlijke manier worden verdeeld onder de kinderen in SOS kinderdorp Poá.

Tot slot worden er foto’s gemaakt van de kinderen die een cadeautje ontvangen. Deze kunt u terugzien op de website www.give-now.nl/smiles

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Geef kinderen in Brazilië een echt cadeau pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Geef kinderen in Brazilië een echt cadeau mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */