Opbrengst tekening kinderboekenschrijfster Gitte Spee voor SOS Kinderdorpen

4 oktober 2011 - Kinderboekenschrijfster en tekenares Gitte Spee heeft live in de studio van Koffietijd een tekening gemaakt van haar bekende figuren Aap en Mol. Iedereen kan op Ebay bieden op deze tekening en de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen.

Aap & Mol
Bied mee!
Iedereen kan nu hier op Ebay bieden op deze tekening (zie links). Bieden kan tot vrijdag 7 oktober a.s. tot 8.00 uur.

Aap en Mol
Er zijn al meerdere boeken verschenen met de avonturen van Aap en Mol. Aap woont in een boom, is stoer en sterk en voor niemand bang. Mol woont daarentegen onder de grond, en is bang voor de buitenwereld. Mol durft wel naar buiten te gaan met Aap, en samen beleven ze allerlei avonturen.


Veiling is inmiddels gesloten en heeft 152,50 euro opgebracht!

Gitte Spee
Gitte Spee
Gitte Spee werd geboren in Indonesie maar vertrok op jonge leeftijd naar Nederland. Daar ging ze naar de Gerrit Rietveld Academie. Eerst illustreerde ze verhalen van andere schrijvers, maar uiteindelijk besloot ze  haar eigen verhalen te schrijven en die te illustreren. Hierbij heeft ze volledige creatieve vrijheid. Inmiddels zijn er al zo’n honderd boeken verschenen die Gitte heeft geïllustreerd of geschreven en zijn haar boeken niet alleen in Nederland uitgegeven, maar ook in de Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, en zelfs in Korea en Japan! Naast dat ze illustraties voor kinderboeken maakt, maakt ze ook keramiek.

Win een exemplaar van Aap & Mol
Gitte Spee geeft i.s.m. Koffietijd 5 exemplaren weg van 'Aap & Mol in de bergen'. Wil jij kans maken op één exemplaar? Vul dan hier het formulier in.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kinderboekenschrijfster veilt tekening voor SOS pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Kinderboekenschrijfster veilt tekening voor SOS mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */