Angelina Jolie en Brad Pitt doneren 111.500 euro

30 november 2010 - Angelina Jolie en Brad Pitt hebben met hun Jolie-Pitt Foundation een donatie van 111.500 euro gedaan aan SOS Kinderdorpen in de Verenigde Staten. Aanleiding was de viering van ‘National Adoption Day’.

Omdat SOS Kinderdorpen zich richt op kinderen die er alleen voor staan en op kwetsbare gezinnen, voelt het echtpaar zich erg aangesproken door onze organisatie. Samen hebben zij enkele projecten van SOS Kinderdorpen bezocht in Ethiopië, Jordanië, Darfur, Chad en Haïti. Brad en Angelina weten dat de behoefte van kinderen aan een familie universeel is. Heather Paul, CEO of SOS Kinderdorpen in de Verenigde Staten uit haar dank voor de steun van de Jolie-Pitt Foundation: “Ik ben heel erg dankbaar dat Angelina en Brad de kracht van het gezin begrijpen. SOS Kinderdorpen ziet het gezin als essentieel in de gezonde ontwikkeling van een kind.”

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Angelina Jolie en Brad Pitt doneren 111.500 euro pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Angelina Jolie en Brad Pitt doneren 111.500 euro mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */