Actie Independer.nl groot succes

10 januari 2012 – De overstapactie van financiële vergelijkingssite Independer.nl is een groot succes geweest. Consumenten die in november en december een nieuwe zorgverzekering afsloten via de site steunden automatisch SOS Kinderdorpen. Voor iedere polis die is afgesloten, 39.399 in totaal, doneerde Independer.nl een bedrag aan SOS Kinderdorpen.

Voor iedere polis die is afgesloten, 39.399 in totaal, doneerde Independer.nl een bedrag aan SOS Kinderdorpen.

Een belangrijke bijdrage
Margot Ende, algemeen directeur SOS Kinderdorpen over het belang van de bijdrage: “Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de Independer-actie. Wij gaan de opbrengst inzetten in Guatemala, in Santa Qruz del Quiche. In deze regio dreigen veel kinderen de zorg van hun ouders te verliezen door extreme armoede, alcoholisme en drugsgerelateerde criminaliteit. Mede dankzij de steun van Independer.nl en al haar klanten, kunnen wij er voor zorgen dat ruim 700 kinderen in deze regio in een liefdevol thuis kunnen opgroeien.”

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe project in Guatemala.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Actie Independer.nl groot succes pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Actie Independer.nl groot succes mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */