Skip to main content

SOS FAMILY CHALLENGE 2019

9-20 januari 2019: Mountains of the Moon trekking in Oeganda

Heb je een speciale band met je vader, moeder, broer, zus of andere familieleden? En wilde je altijd al eens een bijzondere, verre reis maken samen? Dan is de SOS Family Challenge misschien iets voor jou. Ga samen letterlijk door pieken en dalen tijdens een trekking door het Oegandese Rwenzori gebergte; een onvergetelijke ervaring! En je helpt Oegandese kinderen die zonder familie opgroeien aan een veilig en liefdevol thuis.

Challenge-basecamp-sos-kinderdorpen.jpg

Ja, ik ontvang graag de brochure


Trekking in het Rwenzori-gebergte

De avontuurlijke trekking voert je dwars door de mystieke ‘Mountains of the Moon’ zoals dit gebergte ook wel wordt genoemd. Tijdens deze 11-daagse reis maak je kennis met de wondere wereld van schilderachtige vergezichten, prachtige valleien, bergmeren en mistige bossen. Je doorkruist verschillende vegetatiezones variërend van tropische regenwouden tot aan bamboebossen en indrukwekkende bergtoppen permanent gehuld in sneeuw. Voor en na de tocht bezoek je programma's in Fort Portal en Entebbe waar je kennis maakt met het werk van SOS Kinderdorpen. Kortom: een reis om nooit te vergeten! 

SOS Family Challenge in vogelvlucht

Met de SOS Family Challenge ondernemen we een 6-daagse trekking over de Kilembe Trail naar de Weismann’s Peak. Gelegen op maar liefst 4.620 meter hoogte. Het is een uitdagende tocht met een gemiddelde afstand van 8 kilometer per dag. De tocht is een inspannende, soms steile beklimming. Een technische achtergrond is niet vereist, een goede voorbereiding wel. Daar helpen we je bij!

Kom in actie voor kinderen in Oeganda

Met deze sportieve prestatie krijg je de kans om kinderen in Oeganda te helpen. Kinderen die helemaal geen familie meer hebben en kinderen die dreigen zorg te verliezen. We vragen je om per persoon, minimaal 3.000 euro aan donaties te werven. Dit lijkt een hoog bedrag, maar fondsenwerven is leuker en makkelijker dan je denkt!
SOS ondersteunt jullie waar nodig en geven advies, inspiratie en ideeën voor het werven van donaties.

SOS Family Challenge -kinderen in FSP

Brochure aanvragen 

Nieuwsgierig geworden? Stuur een e-mail naar challenge@soskinderdorpen.nl en ontvang de brochure met nog veel meer informatie! Uiteraard ben je ook van harte welkom op kantoor waar we je nog veel meer over deze tocht ter tochten kunnen vertellen. Inschrijven voor de SOS Family Challenge kan tot 15 juni 2018.

Ja, ik ontvang graag de brochure

Samenvatting SOS Family Challenge 2019

  • Wanneer? 9-20 januari 2019
  • Wat? 11-daagse sponsorreis waarbij je samen met een familielid een 6-daagse trektocht (Kilembe trail) maakt door het Rwenzori gebergte op weg naar de Weismann’s Peak.  
  • Wat zijn de reiskosten? € 1.799,- p.p. (excl.vlucht) 
  • Welk bedrag moet ik ophalen? € 3.000,- p.p.
  • Waarom? Om kwetsbare kinderen in Oeganda weer een liefdevol thuis te geven.
  • Welk land?  Oeganda – Rwenzori gebergte 
  • Wat is de hoogte? 4.620 meter
  • Wie mogen mee?  Jij en een familielid, bijvoorbeeld: broers, zussen, ouders, neven en nichten.
  • Waar slapen we? in basic berghutten
  • Hoe kan ik mij aanmelden voor deze challenge? Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni 2018 door te mailen naar challenge@soskinderdorpen.nl.

Ja, ik ontvang graag de brochure

Logo SOS Family Challenge - SOS Kinderdorpen