Kleurplaatwinactie

Kun je kleuren, kleur dan mee! Op deze pagina vind je twee hele gezellige SOS kleurplaten die je kunt uitprinten en dan …. aan de slag! Wat het kleuren nog leuker maakt, is dat jullie hiermee ook nog eens kans maken op hele gave prijzen!

Hieronder vinden jullie de kleurplaten, hoe je kans maakt op de prijzen en wat die prijzen zijn. Niet verkeerd hoor!

Kleuren jullie mee?

Kies en download hier je kleurplaat

Hoe doe je mee?

Je doet dus mee door te kleuren! Hierboven kun je kiezen uit een kleurplaat met een Peruviaans gezin of een gezin uit een land in Afrika. Natuurlijk mag je ze ook allebei kleuren! En dan?

STAP 1: Download de plaat en print deze uit.

STAP 2: Pak je kleurstiften of -potloden erbij en maak van de kleurplaat een gekleurde plaat!

STAP 3: Maak daar een foto van …

STAP 4: en post deze op jouw socials. Vergeet niet SOS te taggen (@soskinderdorpen) en gebruik #dekrachtvanfamilie en #kleurplaat.

STAP 5: Nu maar afwachten en onze socials in de gaten houden, want uiterlijk op vrijdag 21 januari maken we de winnaars bekend.

SUCCES!!!!!

“Kleuren blijft altijd leuk en als we er iets mee kunnen winnen dan is dat een win-win-situatie. Als ik tijdens het kleuren, naar aanleiding van de kleurplaat, mijn kinderen ook nog kan duidelijk maken dat niet iedereen het zo fijn heeft als wij, dan is er sprake van een win-win-win-situatie wat mij betreft.

Tamara – moeder van Lyndon

Gave prijzen te winnen

Dankzij onze partners kunnen wij een aantal gave prijzen verloten onder de kleurplaatinzenders. Alle reden om er dus even goed voor te zitten.

  • En, we verloten 10 heerlijke Dr.Oetker bakpakketten onder de deelnemers!

Over de campagne van SOS Kinderdorpen

Misschien heb je onze campagnevideo al eens gezien op tv? Het is een animatie dat verschillende liefdevolle, sterke families laat zien, happy birthday! zingend voor het kindje dat jarig is. Kinderverjaardagen worden immers overal gevierd. In de video zien we herkenbare, liefdevolle, warme familiemomenten die in fel contrast staan met het laatste beeld: een kind alleen, zonder sterke familie.

Opgroeien in een liefdevolle familie biedt de beste basis voor een mooie toekomst. Dat is de kracht van familie. Dat is waar ieder kind in op moet groeien. Dat is waar wij voor staan, waar wij ons hard voor maken en wat wij via deze campagne uitdragen.

Meer lezen over de Campagne van SOS Kinderdorpen – kun je hier.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.