Skip to main content

THE HIKE GHANA

MILES THAT MATTER

Met iedere stap maak jij het verschil voor kinderen in nood

The Hike is een 24-uurs sponsorloop van SOS Kinderdorpen. In 2x12 uur loop je als deelnemer zoveel mogelijk kilometers en iedere stap die gezet wordt, draagt bij aan een beter leven voor kinderen in nood. Meedoen aan The Hike betekent een unieke ervaring én hulp voor kinderen in Ghana, zodat zij kunnen opgroeien in een liefdevolle familie en alle mogelijkheden krijgen die ieder kind verdient. 

 

Ja, ik wil meer informatie over The Hike! 

 

The Hike: unieke uitdaging!

Je loopt dwars door de drukte van de stad, over het platteland, langs de dorpen aan zee waar de vissers hun vis schoonmaken om daarna door het prachtige national park Shai Hills te lopen met prachtige vergezichten, bavianen en 150 verschillende soorten vogels. In 24 uur word je dus ondergedompeld in de bruisende Ghanese cultuur en maak je kennis met het werk van SOS Kinderdorpen en het verschil dat jij als deelnemer maakt voor kinderen zonder veilig thuis. 

 

Kom in actie voor kinderen in Ghana

Met deze sportieve prestatie krijg je de kans om kinderen in Ghana te helpen. We vragen je om per persoon minimaal €1500 aan donaties te werven. Dit lijkt een hoog bedrag, maar fondsenwerven is leuker en makkelijker dan je denkt! Op www.sosthehike.nl geven wij advies, inspiratie en tips voor het werven van donaties. Het inschrijfgeld voor The Hike bedraagt €190. Ben je er snel bij, dan ontvang je een leuke korting! Om je de mogelijkheid te bieden om meer van Ghana te zien is iedere deelnemer zelf verantwoordelijk voor het regelen van zijn reis en verblijf.

 

Yaa

Dit is Yaa met haar SOS moeder. Haar biologische moeder heeft haar kort na haar geboorte verlaten. Sinds twee jaar woont Yaa in het kinderdorp in Ghana. Yaa heeft nu een kans die zoveel kinderen, zonder veilig en geborgen thuis, op nog geen 5000 meter bij haar vandaan niet hebben. Nóg niet hebben. Voor hen gaan we ons inzetten en lopen we The Hike. 

Yaa met haar SOS moeder SOS Kinderdorpen

Stap voor stap een wereld van verschil

Meedoen aan The Hike betekent een unieke ervaring én een jaar lang liefdevolle zorg voor kinderen in een SOS familie in Ghana. Zo krijgen twee kinderen voor €1500 bijvoorbeeld al:
·        een jaar medicijnen €130
·        een jaar lang eten en drinken €1070
·        een jaar lang kleding €300     
 

SOS Kinderdorpen ondersteunt je waar nodig en geeft op het actieplatform https://ghana.sosthehike.nl/, advies, inspiratie en tips voor het werven van donaties.

Ja, ik wil meer informatie over The Hike!